velovision CROWDFUNDING

Bericht
Auteur
jean peinture
Neo Prof
Berichten: 244
Lid geworden op: wo 10 nov 2004, 19:21
Postcode: 3500
Woonplaats: Hasselt
Locatie: Hasselt
Contacteer:

velovision CROWDFUNDING

#1 Bericht door jean peinture » ma 09 okt 2017, 21:56

Beste liggers,

Omdat hier vroeger wel wat geïnteresseerde lezers onder de forumleden waren van het fietsmagazine VELOVISION uit Cambridge, UK breng ik u graag de crowdfunding voor de heropstart van de persen onder de aandacht.

Korte geschiedenis: Peter Eland startte 20 jaar geleden met dit tijdschrift dat veel aandacht had voor de andere fietsen daar waar mainstream fietsmagazines enkel racefietsen of mtb's belichten. Ligfietsen en velomobielen kwamen ruimschoots aan bod. Peter gaf de fakel door aan Howard Yeomans. Howard besloot echter om er mee te stoppen en liet een enthousiaste schare lezers achter. Deze zomer was er opeens terug nieuws. Op een gezellige barbecue naar aanleiding van het 10 jarige bestaan van de circe helios (van de makers van de Airnimal vouwfiets) werd ik aangesproken door Simon Webb. Deze enthousiaste Brit wil terug leven blazen in VELOVISION.

Zijn doelen en vooruitzichten beschrijft hij op de pagina van http://www.velovision.com of rechtstreeks op de pagina https://mandrillapp.com/track/click/300 ... Q0XCJdfSJ9
"De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde." (Augustinus)

Plaats reactie